Επικαιρότητα

Εγκρίθηκε ο διορισμός της νέας διοίκησης των ΕΛΤΑ

Υπέρ του διορισμού της προτεινόμενης Φ. Στρατάκη, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ., ενώ καταψήφισαν η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή

Την τοποθέτηση της Φ. Στρατάκη, ως προέδρου των Ελληνικών Ταχυδρομείων και του Γ. Ζαρολιάγκη, ως διευθύνοντος συμβούλου, ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.

Υπέρ του διορισμού της προτεινόμενης - από τον υπουργό Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη - Φ. Στρατάκη, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ., καταψήφισαν η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή, ενώ "παρών" δήλωσαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Την ίδια τοποθέτηση κατά την ψηφοφορία είχαν τα κόμματα και για τον διορισμό του προτεινόμενου του κ. Ζαρολιάγκη, πλην του Νικήτα Κακλαμάνη (ΝΔ) ο οποίος δήλωσε "παρών".

Κατά την διαδικασία ακρόασης των νέων διοικητών των ΕΛΤΑ, ο υπουργός Μεταφορών καταλόγισε στις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι εφάρμοσαν πολιτικές που απαξίωσαν τα ΕΛΤΑ, όπως ο μη εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών τους που τους κοστίζει την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες αλλά και η απόφαση να αποστερηθούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x