Χάντμπολ

Έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη στα ευρωπαϊκά Κύπελλα πανηγυρίζει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε 28-20 της Ετάρ Τάρνοβο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF cup.

Την πρώτη του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζοντας μαζί και την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF cup. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε στη Μίκρα της βουλγαρικής Ετάρ Τάρνοβο στο κλειστό της Μίκρας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη ρουμάνικη Κλουζ (9-10/11 και 16-17/), η οποία πέρσι αγωνίστηκε στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το 2007 ήταν φιναλίστ του Τσάλεντζ Καπ!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε την συμπαράσταση 400 φίλων του (50 φίλαθλοι είχαν έρθει και από την Βουλγαρία) και κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά των δύο τερμάτων (24-22) με την οποία είχε ηττηθεί στην Βουλγαρία πριν μία εβδομάδα.

ΠΑΟΚ- ΕΤΑΡ ΤΑΡΝΟΒΟ 28-20 (11-10)

ΠΑΟΚ: Ανθίτση 1, Παπαδοπούλου 7, Προκοπίδου 9, Μούρνου 3, Στρατάκη 3, Νούλα 4, Παπάζογλου 1, Χατζή, Τζέριτς, Ιωαννίδου, Καρσανίδου, Καβαζοπούλου, Παπαβασιλείου, Παυλίδου, Σελεμίδου.

Ετάρ: Μπούρνεβα 4, Μπογντάνοβα 2, Στεφάνοβα Ζ. 1, Ντιμίτροβα 4, Κότσεβα 8, Κράτσεβα, Αλεξάντροβα, Ντίμοβα, Ντόντσεβα 1, Κράτσεβα, Νικόλοβα, Πάβλοβα, Στεφάνοβα Κ. , Στοίλοβα.

Διαιτητές: Μπρούνερ- Σαλάχ (Ελβετία), Παρατηρητής: Κωνσταντίνου (Κύπρος), Πέναλτι: 2/4 - 2/2, Δίλεπτα: 3-5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x