Επικαιρότητα

Εικόνες σοκ: Είναι 10 ετών και ζυγίζει 192 κιλά!

Ο Arya Permana τρώει καθημερινά πέντε γεύματα που περιλαμβάνουν ρύζι, ψάρι, μοσχάρι, σούπα λαχανικών και Tempeh - ένα μπιφτέκι σόγιας αρκετά μεγάλο για να χορτάσει δύο ενήλικες

Οι εικόνες αυτού του παιδιού σοκάρουν και προκαλούν προβληματισμό. Ο Arya Permana από την Ινδονησία είναι μόλις 10 ετών και ζυγίζει 192 κιλά. Είναι το παχύτερο παιδί στον κόσμο και δεν μπορεί να βρει ρούχα που να του κάνουν. Για το λόγο αυτό φοράει sarong, δηλαδή ένα τεράστιο κομμάτι από ύφασμα που μοιάζει με τη φούστα των Ινδονήσιων.



«Δεν υπάρχουν ρούχα στο μέγεθός του. Για να καλύψει το σώμα του φοράει το sarong» λέει η μητέρα του και συνεχίζει: «Ο γιος μου γεννήθηκε όπως όλα τα φυσιολογικά παιδιά. Μετά τα πέντε άρχισε να παίρνει ανεξέλεγκτα βάρος. Σταμάτησε το σχολείο γιατί δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι εκεί. Δεν τον χωράει ούτε αυτοκίνητο για να τον μεταφέρουμε».



Το 10χρονο αγόρι τρώει καθημερινά πέντε γεύματα που περιλαμβάνουν ρύζι, ψάρι, μοσχάρι, σούπα λαχανικών και Tempeh - ένα μπιφτέκι σόγιας αρκετά μεγάλο για να χορτάσει δύο ενήλικες.

«Η όρεξή του είναι τεράστια. Θέλει διαρκώς να τρώει. Είναι ικανός σε ένα γεύμα για να χορτάσει να φάει φαγητό που τρώνε δύο ενήλικες μαζί. Προσπαθώ να του κάνω δίαιτα με μαύρο ρύζι γιατί φοβάμαι πως θα πεθάνει», λέει η μητέρα του.



Οι γονείς του παιδιού λένε πως οι τοπικοί γιατροί τους είπαν ότι ο γιος τους χρειάζεται ειδική θεραπεία σε εξειδικευμένο νοσοκομείο. Οι ίδιοι λένε πως είναι πολύ φτωχοί και το κόστος είναι δυσβάσταχτο.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x