Επικαιρότητα

Εικόνες ΣΟΚ: Σμπαράλια το αυτοκίνητο του Παντελίδη- Το σίδερο που του στοίχισε τη ζωή

Καρέ- καρέ το πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο.

Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί όλες τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή μικρών και μεγάλων Παντελή Παντελίδη.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 08:00 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Παντελής οδηγούσε ένα μαύρο τζιπ ενώ μέσα επέβαιναν η Μυρσίνη και η Φρόσω.

inner

Το μοιραίο συνέβη όταν το αμάξι πήρε τη στροφή… θανάτου. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με 100- 150 χλμ την ώρα όταν έστριψε και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες…

inner

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που όπως βλέπετε στο δεύτερο βίντεο το αμάξι έχει… καταστραφεί! Οι εικόνες είναι τουλάχιστον τρομακτικές με το αμάξι να μοιάζει με άμορφη μάζα από λαμαρίνες… Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δυο τεράστια σίδερα τρύπησαν κυριολεκτικά τον ουρανό αλλά και το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου του γνωστού τραγουδιστή.

inner

Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο αμάξι αποτελεί… θηρίο, μιας και είναι ιδιαίτερα ογκώδες, πολυτελές και αρκετά ασφαλές αυτοκίνητο. Έτσι, το γεγονός πως τα σίδερα κατάφεραν να τρυπήσουν τον ουρανό αλλά και να διαλύσουν το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου δείχνει πόσο δυνατή ήταν η σύγκρουση…

inner

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μαρτυρίες των κατοίκων που ανέφεραν πως η σύγκρουση ακούστηκε σαν ένα τρένο που διαπέρασε τις μπάρες.

Πληροφορίες θέλουν και το ένα από τα σίδερα να είναι αυτό που τραυμάτισε θανάσιμα τον Παντελή. Μάλιστα, οι Πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τη μία με αλυσοπρίονο κατά τον απεγκλωβισμό του γνωστού καλλιτέχνη.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x