Γενικά

«Είμαι… γυναίκα»

Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο δέκαθλο το 1976 και πατριός των… Καρντάσιαν ανακοίνωσε στην αμερικανική TV πως αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σαν γυναίκα.

Την απόφασή του να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σαν… γυναίκα έκανε γνωστή σε συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόγιερ ο Μπρους Τζένερ. Ο Αμερικανός χρυσός ολυμπιονίκης του δεκάθλου το 1976 και πατριός των αδερφών Καρντάσιαν (έχει παντρευτεί τη μητέρα τους και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες) έχει αρχίσει εδώ και μήνες να υποβάλλεται σταδιακά σε αλλαγή φύλου.

«Είμαι γυναίκα. Ο Μπρους ζει σε ένα ψέμα. Αυτή που είμαι πραγματικά δεν είναι ψέμα. Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι», εξομολογήθηκε ξεσπώντας σε δάκρυα πολλές φορές στη διάρκεια της συνέντευξης.

«Ανέκαθεν ήμουν μπερδεμένος ως προς την ταυτότητα του φύλου μου. Δεν νιώθω εγκλωβισμένος σε κάποιο σώμα. Το μυαλό μου όμως είναι περισσότερο γυναικείο παρά αντρικό. Ο κόσμος με βλέπει διαφορετικά. Ο κόσμος μπορεί να με έβλεπε σαν έναν σκληρό άνδρα, αλλά η καρδιά και η ψυχή μου και όλα όσα κάνω στη ζωή μου είναι ένα κομμάτι μου, ένα κομμάτι της θηλυκής μου πλευράς», ανέφερε ο 65χρονος που έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει συνολικά έξι παιδιά.

inner

«Κρυβόμουν από την ίδια την οικογένειά μου και κανένας δεν το ήξερε. Θα μπορούσα να κάνω τη διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων αν το αποκάλυπτα, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω», πρόσθεσε ο Τζένερ, ενώ αποκάλυψε πως η διασημότερη θετή κόρη του, Κιμ, αντιμετώπισε καλύτερα από όλους στο στενό του περιβάλλον την απόφαση-σοκ που πήρε.

inner

Πάντως πρόσθεσε πως ουδέποτε είχε έλξη στους άντρες, απολάμβανε ανέκαθεν την ερωτική συνεύρεση με γυναίκες και πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου ή αν θα αλλάξει το όνομά του. Για την ώρα παίρνει ορμόνες και το σώμα του ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει.


ABC Breaking US News | US News Videos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x