Βόλεϊ

«Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά»

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε στο sport-fm.gr για την σπουδαία επικράτηση κόντρα στην Ουκρανία και το δεύτερο τουρνουά στην Αμβέρσα

Αποστολή στην Κοζάνη
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου


Με 10 πόντους και 63% στην επίθεση ο Γιώργος Πετρέας ήταν από τους πολυτιμότερους της Εθνικής στη νίκη με 3-2 επί της Ουκρανίας στα προκριματικά του Eurovolley 2017.

O έμπειρος κεντρικός μίλησε στο sport-fm.gr για το σημαντικό δίποντο και την κατάσταση στον όμιλο.

«Νομίζω ότι για την ομάδα μας ήταν πολύ σημαντικό ότι μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και κερδίσαμε τα δύο πρώτα σετ. Είδαμε ότι η Ουκρανία είναι μια ομάδα πολύ καλή και το απέδειξε και κόντρα στο φαβορί Βέλγιο, από το οποίο έχασε στο τάι μπρέικ. Ίσως να χαλαρώσαμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουν και οι άλλοι. Η Ουκρανία διαθέτει ψηλά παιδιά, που είναι καλοί επιθετικοί και μπορούν να πιέσουν από το σερβίς. Το καλό είναι ότι επανήλθαμε στο 5ο σετ και πήραμε τη νίκη. Είναι σημαντικό γιατί έχουμε ακόμα ένα τουρνουά και αυτοί οι βαθμοί, μας δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρώτη ή την δεύτερη θέση του ομίλου».

Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα έχει το προβάδισμα για την δεύτερη θέση απάντησε: «Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και στην Αμβέρσα. Ήταν πολύ καλό ότι αφήσαμε πίσω την ήττα από το Βέλγιο και πήραμε δύο νίκες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για άλλη μια φορά. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε να είμαστε ένα όλη η ομάδα, μόνοι μας να προσπαθούμε παρά τα προβλήματα. Όπως έχετε καταλάβει δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω, είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά και θα συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x