Κολύμβηση

Είμαστε όλοι… Γλαύκος!

Έτοιμη να χαρίσει νέες διακρίσεις είναι η εθνική ομάδα της τεχνικής κολύμβησης. Με τις ευχές όλων μας, τα 4 μέλη της αποστολής (όλοι αθλητές του Γλαύκου Περιστεριού) μπαίνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αποφασισμένη για καινούργιες επιτυχίες μπαίνει στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών η ελληνική αποστολή.

Η διοργάνωση ξεκινάει την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, στο Βόλο, όπου βρίσκεται ήδη από την περασμένη Κυριακή η ομάδα των τεσσάρων πρωταθλητών, όλοι μέλη του Κολυμβητικού Ομίλου Γλαύκος Περιστερίου.

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του προγράμματος, αύριο το πρωί, θα αγωνιστούν οι: Βασιλεία Αγαπητού και Αλεξάνδρα Νησιώτη στα προκριματικά των 400 μ. επιφάνειας γυναικών και ο Βαγγέλης Μαρίνος στα προκριματικά των 100 μ. bifins ανδρών.

Η Νικολέτα Παπαδόπουλου ρίχνεται στη μάχη το Σάββατο, 25 Ιουνίου, το πρωί με τα προκριματικά των 100 μ. υποβρύχιο γυναικών.

Στον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης «volos2016.com» μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καθημερινές εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x