Πορτογαλία

Είναι… Happy στην Μπενφίκα και το δείχνουν! (video)

Την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος στην 110ετή ιστορία της πανηγυρίζει η Μπενφίκα και στη Λισαβόνα το γιορτάζουν με τη δημιουργία ενός βίντεο, το οποίο φέρει ως μουσική το γνωστό σε όλους «Happy».

Την περσινή σεζόν η Μπενφίκα κατάφερε να χάσει τρεις τίτλους, αν και τους διεκδίκησε μέχρι το τέλος.

Συγκεκριμένα, οι «αετοί» έχασαν το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική, ενώ στους τελικούς του Κυπέλλου Πορτογαλίας και του Europa League ηττήθηκαν από Γκιμαράες και Τσέλσι, αντίστοιχα.

Φέτος η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους κατέκτησε το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της σεζόν, ενώ βρίσκεται στους τέσσερις του Europa League (όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους) και στον τελικό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τη Ρίο Άβε.

Έτσι έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι με την πορεία τους οι οπαδοί – και όχι μόνο της ομάδας – και δημιούργησαν ένα σχετικό βίντεο, βάζοντας ως μουσική επένδυση το τραγούδι «Happy» του Φάρελ Ουίλιαμς από την γνωστή ταινία «Εγώ ο απαισιότατος 2»!

Στα γυρίσματα του βίντεο συμμετείχαν από απλοί φίλαθλοι, αθλητές όλων των τμημάτων της Μπενφίκα, γιαγιάδες, ωραίες κοπέλες και μικρά παιδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x