Μπάμπης Χριστόγλου

Είναι πολλά τα εργαλεία μαστρό-Μίτσελ

O Mπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την θετικότατη εμφάνιση των "ερυθρόλευκων" απέναντι στην Στουτγάρδη και στέκεται στην πληθώρα επιλογών που έχει ο Μίτσελ.

Πολύ θετική και με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Στουτγάρδη. Οι «ερυθρόλευκοι» που περιμένουν ασφαλώς και τις νεότερες ενισχύσεις τους, άρεσαν στη φιλική αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα και δείχνουν πως βρίσκονται σε πολύ σωστό δρόμο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επιπλέον και την ταλαιπωρία που προηγήθηκε για την αποστολή με το πολύωρο οδικό ταξίδι, αλλά και το γεγονός πως οι Γερμανοί βρίσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Αυτοί που έκλεψαν την παράσταση πέρα από κάθε αμφιβολία ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Ντομίνγκεζ με την απλότητα που μοιράζει το παιχνίδι, αποδεικνύεται μια εξαιρετικά χρήσιμη και ποιοτική προσθήκη. Όσο για τον Φέτφα έδειξε πως έχει επιστρατεύσει και τον τσαμπουκά στο παιχνίδι του και το απαραίτητο θράσος, για να μπορέσει να σταθεί σε μια ομάδα με το επίπεδο του Ολυμπιακού. Επίσης θετική εντύπωση μου έκανε και ο Σαλίνο, που δείχνει επίσης πως μπορεί να βοηθήσει.

Το απόλυτα ενθαρρυντικό για τον Ολυμπιακό είναι και το γεγονός πως και στο δεύτερο μέρος, που άλλαξε η ομάδα και πήραν χρόνο συμμετοχής οι δεύτερες επιλογές, η ποιότητα αλλά και η απόδοση της ομάδας δεν έπεσε. Στα θετικά μπορώ να καταγράψω την δεύτερη απανωτή θετική παρουσία του Μασάδο που έπαιζε μπροστά από τα μπακ, σαν κόφτης παίρνοντας την πρώτη μπαλιά από τα στόπερ.

Συμπερασματικά ο Μίτσελ αποδεικνύεται πως έχει αυτή τη στιγμή πολλά εργαλεία στα χέρια του για να μπορέσει να μοντάρει την ομάδα. Αποτελεί καθαρά δική του ευθύνη, το πώς θα μπορέσει να «παντρέψει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτές τις μονάδες, ώστε να μπορέσει να συνθέσει μια εξαιρετική ομάδα που φέτος έχει μπόλικο και ποιοτικό υλικό, συγκριτικά τουλάχιστον με την περασμένη σεζόν. Κι ας μην ξεχνάμε πως το τελευταίο κύμα των μεταγραφικών αποκτημάτων δεν έπαιξε. Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως αν συνεχίσει έτσι θα είναι έτοιμος όταν πρέπει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x