Αγγλία

Είναι πολλά τα λεφτά, Αγουέρο

Πρόταση ύψους 66 εκατ. ευρώ φαίνεται πως είναι έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στον Σέρχιο Αγουέρο, προκειμένου να τον κρατήσει στο «Έτιχαντ» μέχρι το 2019 με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του.

Αποφασισμένη να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σέρχιο Αγουέρο είναι η Μάντσεστερ Σίτι, παρότι η συμφωνία του με τους «πολίτες» διαρκεί ακόμα μέχρι το 2017.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές σκοπεύουν να προτείνουν ένα ανανεωμένο συμβόλαιο στον Αργεντινό επιθετικό που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2019, ενώ το ποσό του εν λόγω deal θα αγγίζει το υπέρ-ογκώδες ποσό των 66 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, θα είναι αυξημένες οι εβδομαδιαίες απολαβές του 26χρονου άσου, καθώς από τις 250 χιλ. ευρώ που έπαιρνε περίπου, με τα μπόνους θα μπορέσουν να φτάσουν τις 320 χιλ. ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Αγουέρο ανήκει από το καλοκαίρι του 2011 στη Μάντσεστερ Σίτι. Τότε οι Άγγλοι είχαν ξοδέψει κοντά στα 40 εκατ. για να τον πάρουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και να υπογράψουν εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x