F1

«Είναι στο πλευρό μας ο Κίμι»

Την άποψη ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται στο πλευρό της Lotus εξέφρασε το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους.

Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους στην Lotus ο Ερίκ Μπουγιέ τόνισε πως ο Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δήλωσε πως η απόφαση των αγωνοδικών, αλλά και το ατύχημα που είχε ο Φινλανδός πιλότος στην εκκίνηση του αγώνα ήταν άσχετα περιστατικά που δεν συνδέονται με την επιθυμία του Ραϊκόνεν να μην συμμετάσχει στον αγώνα, λόγω του οικονομικού θέματος που έχει με την ομάδα.

«Είναι με το μέρος μας. Η απόφαση των αγωνοδικών δεν έχει να κάνει με αυτόν και το ατύχημα που είχε στην πρώτη στροφή του αγώνα ήταν κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι άλλο. Ο Κίμι είναι ανταγωνιστής και θα συνεχίσει να πιέζει», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Όπως κάθε εταιρία χρειαζόμαστε ισορροπία. Χρειαζόμαστε σταθερότητα για το μέλλον. Το μόνο στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε είναι να έχουμε καλό μονοθέσιο και καλούς πιλότους. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από άλλους παράγοντες, αλλά η αποστολή μας είναι μια, δηλαδή οι αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x