Βόλεϊ

Είπε «όχι» ο Γκόμεζ

Στον… αέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, λόγω της στασιμότητας από πλευράς διοίκησης- Αρνητική η απάντηση του Βενεζουελάνου MVP

Μπορεί να ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά φαίνεται πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάκτηση του νταμπλ. Οι προσδοκίες έχουν μεγαλώσει και σαφέστατα πλέον το τμήμα πρέπει να μπει σε άλλη λογική που απαιτεί οικονομική υπέρβαση.

Με εξαίρεση την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλα τα άλλα θέματα έχουν μείνει πίσω, αφού δεν έχει προχωρήσει ούτε η ανανέωση με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη, αλλά δεν έχουν γίνει ούτε και κουβέντες με τους Έλληνες παίκτες.

Η τελευταία αρνητική εξέλιξη έχει να κάνει με τον Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην αντιπρόταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος για να τον κρατήσει στο ρόστερ του πρέπει να κάνει ρελάνς. Ο Βενεζουελάνος MVP περιμένει να δει μια πρόταση η οποία θα επιβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, ενώ ένας από τους όρους είναι και η παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x