Viral

Είπε «όχι» στα λεφτά για τον Νεϊμάρ

Μία 16χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ, η Ριάνον Κόνελι, απέρριψε να πάρει 10.000 δολάρια από διαγωνισμό γνωστής αλυσίδας αναψυκτικών, προκειμένου να συναντήσει τον Νεϊμάρ!

Η πρόταση είναι απλή: σου δίνουν 10.000 δολάρια ή θέλεις να συναντήσεις από κοντά τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ;

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να απαντούσαμε το πρώτο, όμως αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση μίας 16χρονης κοπέλας που επέλεξε να απορρίψει το παραπάνω ποσό για να συναντήσει από κοντά τον διεθνή άσο των «μπλαουγκράνα».

Η Ριάνον Κόνελι, όπως είναι το όνομα του κοριτσιού και ασχολείται με το ποδόσφαιρο, προτίμησε να δει από κοντά το ίνδαλμά της αντί να… τσεπώσει τα δέκα χιλιάρικα και να φτιάξει σε έναν βαθμό το μέλλον της.

«Ήταν εκπληκτικό να δούμε ένα παιχνίδι στην Ευρώπη και να δω από κοντά τον Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ. Να ανταποκριθεί ο Νεϊμάρ, ήταν πιο σημαντικό για εμένα από τα 10.000 δολάρια», τόνισε η νεαρή ποδοσφαιριστής που παίζει στη θέση του τερματοφύλακα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Twitter της νεαρής













Δείτε και το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x