Gossip

Είσαι για ένα «μονό»;

Δεν ξέραμε, δεν ρωτάγαμε; Το sport-fm.gr βρήκε την Ασημίνα Κουτσουνούρη, της πρότεινε να παίξουν ένα «μονό» με στοίχημα κιόλας και περιμένει το ματς. Προς το παρόν, δείτε για τι παικτάρα μιλάμε!

Περπατάς στον δρόμο μέσα στη ζέστη και εκεί που είσαι χαλαρός βλέπεις ένα κορίτσι περίπου 1,88 μέτρα και λες από μέσα σου, «μοντέλο πρέπει να είναι αυτή» και λιποθυμάς από την ατελείωτη ομορφιά της.

Λάθος!

Είναι η Ασημίνα Κουτσουνούρη και παίζει μπάσκετ. Είναι σέντερ με καριέρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Ίκαρο αλλά και στην Κύπρο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει μοντέλο αλλά δεν αλλάζει το μπάσκετ με τίποτα!

Εμείς θα προσπαθήσουμε να την προκαλέσουμε σε ένα «μονό» και θα βάλουμε και στοίχημα. Έτσι, γιατί είμαστε τόσο σίγουροι πως θα… χάσουμε με κάτω τα χέρια γιατί η σχέση που έχει ο Μιχάλης Ηλιού με το μπάσκετ είναι complicated!

Η Ασημίνα Κουτσουνούρη παίζει, κάνει, «ποστάρει» με τον Μιχάλη Ηλιού:

Ποια είναι τα σχέδια σου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο;


«Τα σχέδια μου για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι πως θα προτιμήσω να παίξω σε μια ομάδα όπου μπορεί να μην αποφέρει μεγάλο συμβόλαιο ή υψηλούς στόχους αλλά να ευχαριστηθώ το ίδιο το παιχνίδι. Να χαρώ τις προπονήσεις, τους αγώνες και να κάνω αυτό που αγαπάω τόσα χρόνια. Αν είμαι κι εγώ καλά τότε η ομάδα θα πάει καλά και έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα».

Πάμε και στα... σοβαρά! Τι προτιμάς περισσότερο, διακοπές «σόλο» ή με το «αμόρε»;

«Αυτό που προτιμώ περισσότερο είναι να περνάω την κάθε στιγμή είτε είναι διακοπές είτε όχι με τους δικούς μου ανθρώπους».

Έχεις παίξει μπάσκετ κόντρα σε άνδρες και αν ναι ποιο είναι το ποσοστό νικών σου;

«Έχω παίξει. Τα ματς αυτά κυρίως ήταν για κάποιο κοινωνικό σκοπό αλλά και σε φιλικά παιχνίδια που θέλαμε να προετοιμαστούμε πιο καλά και να παίξουμε πιο σκληρά. Ομολογώ πως οι αγώνες ήταν αμφίρροποι και μια κερδίζαμε εμείς και μια εκείνοι».

Σε προκαλώ σε «μονό» και με στοίχημα κιόλας! Αλήθεια, πως αντιδρούν οι άνδρες όταν τους λες πως παίζεις μπάσκετ;

«Όταν τους λέω πως παίζω μπάσκετ συνήθως η πρώτη αντίδραση είναι "σε έχω ένα μονό", επιδεικνύοντας μάλιστα πως δύσκολα μπορώ να τους κερδίσω».

Ποια είναι η πιο πετυχημένη ατάκα που σου έχει πει κάποιος;

«Έχω ακούσει πολλές αλλά σχεδόν όλες είναι… αποτυχημένες».

Ποιος είναι ο τύπος άνδρα που σε εξιτάρει;

«Αυτός που σέβεται τα «θέλω» μου και εμένα την ίδια ως άνθρωπο».

Έχουμε και Ευρωμπάσκετ τον Σεπτέμβριο... Για πες μας πως βλέπεις την Εθνική;

«Σίγουρα απαρτίζεται από πολύ καλούς παίκτες που ο καθένας στην ομάδα του είχε μια πετυχημένη χρόνια είτε πήρε το ευρωπαϊκό για τον Ολυμπιακό είτε το πρωτάθλημα την Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Και τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό είχαν μια πολύ καλή χρονιά. Πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x