Κώστας Νικολακόπουλος

Είτε στρώνεις κάτω τον πισινό σου…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την τακτική που ακολουθεί ο Μίτσελ και τι περιμένει από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

***Καθόλου κακή δεν μοιάζει η ιδέα του Μίτσελ να «περάσει» από τον πάγκο του Ολυμπιακού τον Μήτρογλου, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ποτέ λίγος πάγκος-ενίοτε και πολύς-δεν έκανε κακό.

***Και δεν αναφέρομαι ειδικά στο Μήτρογλου, που ούτως η, άλλως χρειάζεται περισσότερη δουλειά από αυτή που κάνει, προκειμένου να προσφέρει περισσότερα, δηλαδή αυτά που μπορεί, στον Ολυμπιακό.

***Κι ο Τσόρι δεν έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Μάλμε στη Σουηδία; Ο Κασάμι δεν ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στην Ιταλία; Κι όχι μόνο. Ο Αφελάϊ δεν ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στον Πειραιά;

***Όταν λοιπόν ο Μίτσελ αφήνει στον πάγκο και δη σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή στο πιο υψηλό επίπεδο, αστέρια όπως οι Τσόρι, Κασάμι κι Αφελάϊ, γιατί να προκαλεί έκπληξη, το να αφήσει στον πάγκο τον Μήτρογλου με τον Πανθρακικό; Η, γιατί να προκαλεί απορία που μένει τόσο συχνά στον πάγκο ο Ντουρμάζ, κι ας είναι αστέρι της εθνικής Σουηδίας.

***Η ουσία φίλοι μου είναι ότι ο Μίτσελ περνάει τα μηνύματά του, με τον άλφα η, τον βήτα τρόπο. Αλλά τα περνάει. Κι από εκεί και πέρα, όποιος τα παίρνει και τα…επεξεργάζεται σωστά, είναι κερδισμένος-δείτε κι από τα παραπάνω ονόματα, την εξέλιξη από τις «αντιδράσεις» τους. Διαφορετικά, πολύ απλά βγαίνει χαμένος. Πρώτα αυτός και μετά η ομάδα.

***Είτε στρώνεις κάτω τον πισινό σου και δουλεύεις και έχεις ένα μίνιμουμ επαγγελματικής συμπεριφοράς και δικαιώνεσαι, είτε θα έχεις πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ. Πολύ δύσκολα θα υπάρξει άλλος δρόμος…

***Στο χέρι του κάθε παίκτη είναι πως θα το διαχειριστεί. Αν δεν ξέρει το γνωστό, «το μοναστήρι να είναι καλά», κακό του κεφαλιού του. Θα το μάθει, αλλά όταν θα είναι αργά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x