Επικαιρότητα

Είχαν συλληφθεί ξανά οι περισσότεροι από τους χούλιγκαν του ραντεβού-θανάτου στον Φλοίσβο!

Τουλάχιστον άλλες δύο φορές είχαν συλληφθεί για επεισόδια οι περισσότεροι από τους εννέα συλληφθέντες χούλιγκαν του Φλοίσβου! Γνώριζε η αστυνομία για το ραντεβού-θανάτου, γιατί δεν το πρόλαβε.

Νέες πληροφορίες, σχετικά με το ραντεβού-θανάτου οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στον Φλοίσβο, λίγο πριν το «αιώνιο» ντέρμπι στο γυναικείο βόλεϊ, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τους εννέα συλληφθέντες, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, οι περισσότεροι από τους εννέα χούλιγκαν, που συνελήφθησαν από τις Αρχές, έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν, τουλάχιστον δύο φορές! Όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν είχε προφυλακιστεί, συνεχίζοντας να... πρωταγωνιστούν σε επεισόδια.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία αναφέρουν πως η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας είχε πληροφορίες για «συνάντηση μέχρι τελικής πτώσης» των χούλιγκαν και παρακολουθούσε κάθε κίνησή τους! Λόγω παρεξήγησης και ασυνεννοησίας, ωστόσο, οι τοπικές Αρχές πίστεψαν ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα κατευθύνονταν, τελικά, στη Λεωφόρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς ποδοσφαίρου με τη Βέροια και ότι δεν θα γινόταν η σύγκρουση με εκείνους του Ολυμπιακού. Για αυτό και όταν ξεκίνησε ο «πόλεμος» στον Φλοίσβο δεν υπήρχε παρουσία αστυνομικών.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως, τα τελευταία 24ωρα, τουλάχιστον 2-3 ιδιοκτήτες, από τις 15 συνολικά μοτοσικλέτες που εγκαταλείφθηκαν στο σημείο, δήλωσαν εκ των υστέρων κλοπή των δίτροχων. Ο λόγος; Προκειμένου να αποφύγουν τις διώξεις για συμμετοχή στα επεισόδια -που αναμένονται σε δεύτερη φάση!

Το γεγονός, όμως, ότι η δήλωση «κλοπής» είναι ετεροχρονισμένη πιθανότατα να μην τους... ξεμπλέξει από την υπόθεση. Οι αστυνομικοί, άλλωστε, έχουν διαπιστώσει πολλάκις ότι οι συμμετέχοντες σε αυτά τα ραντεβού για «οδομαχία» δανείζονται μέσω τρίτων ατόμων μοτοσικλέτες. Έτσι ώστε, αν το δίτροχο εγκαταλειφθεί, να μη στοιχειοθετείται κατηγορία σε βάρος τους και να εξαφανίζονται τα ίχνη τους.

Τέλος, να πούμε πως οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες -ηλικίας 21 έως 28 ετών- προέρχονται από το Περιστέρι, τον Άγιο Δημήτριο, τον Χολαργό και άλλου. Ένας από αυτούς, δε, ζούσε μέχρι πρότινος στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι και δύο τουλάχιστον εμφανίζονται ως άνεργοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x