Κύπελλο Ελλάδας

Είχε φροντίσει ο Πανιώνιος...

Μπορεί να έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά ο Πανιώνιος έχοντας το αβαντάζ του 3-1 από το πρώτο ματς, πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»! Γι’ αυτό και ο Πανιώνιος είχε φροντίσει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με το 3-1 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και απλώς με το σημερινό 0-0 να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Παντελής έχοντας το πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι έκανε ένα μίνι ροτέισον και η αλήθεια είναι πως δεν διεξήχθη πολύ καλό ματς, αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες στις δύο εστίες. Ο «Ιστορικός» στο 84’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καλτσά, ωστόσο δεν επηρέασε το σκορ του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν δύο γκολ για πρόκριση, κάτι που έμοιαζε αδύνατο, βάσει και του χρονικού διαστήματος που απέμενε.

Απόλλων Καλαμαριάς(Α. Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Ορφανός, Μανουσαρίδης (28' λ.τ. Παρμαξίδης), Πιτσόκος, Λιόνης, Παντελιάδης, Μωυσίδης, Βέργος (24' λ.τ. Ναλμπάντης), Βλάχος, Γκουγκουλιάς, Πασιαλής (66’ Δρόσος).

Πανιώνιος (Ν. Παντέλης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτούδης (46’ Κατσάς), Μαρουκάκης (Γιάννου), Καμπάνταης, Λάσνικ (63’ Παντίδος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x