sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Είχε ξαναπάθει πρόσφατα τέτοιο -και χειρότερο- κάζο ο ΠΑΟΚ!

Εκτός έδρας, ανατροπή απέναντι σε «μεγάλο», σαν του Ατρομήτου στην Τούμπα, είχε κάνει ο ΟΦΗ τελευταία φορά, με τον Ολυμπιακό, πριν από 26 χρόνια… Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, είχε πάθει πρόσφατα χειρότερο κάζο!

Η αδιανόητη ανατροπή του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ, χθες (28/11), στην Τούμπα, «ανάγκασε» τους… αριθμολάγνους να ανοίξουν τα «τεφτέρια» τους και να ψάξουν πότε -και αν- έχει υπάρξει ξανά τόσο… επικό comeback απέναντι σε «μεγάλο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκτός έδρας, πρέπει να πάει κάποιος 26 χρόνια πίσω για να βρει κάτι τέτοιο, με τον ΟΦΗ, τότε, να κάνει το εξής μυθικό στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Ενώ έχαναν 4-0 στο 50’, οι Κρητικοί πέτυχαν πέντε γκολ και επικράτησαν 5-4 των «ερυθρόλευκων», που φυγαδεύτηκαν από το γήπεδο, για να γλιτώσουν από την οργή του κόσμου τους!

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, κάζο σαν το χθεσινό είχε πάθει ξανά πρόσφατα, στη Λάρισα!

Απέναντι στην ΑΕΛ, στην αναμέτρηση του 2008, ο «δικέφαλος», με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, είχε προηγηθεί 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ του Αθανασιάδη και άλλο ένα, ενδιάμεσα, του Μπαλάφα.

Οι «βυσσινί», ωστόσο, μείωσαν στις καθυστερήσεις και στο δεύτερο 45λεπτο έκαναν το απίστευτο: Με τέρματα των Μετίν και δύο πέναλτι του Ζουράφσκι, οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα την ομάδα της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας 4-3!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x