Stoiximan Super League

«Είχε προτάσεις ο Διαμαντάκος, αλλά…»

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Διαμαντάκου, Θεόφιλος Καρασαββίδης, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για τις προτάσεις που είχε ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου.

Προτιμότερο να μείνει στον Ολυμπιακό θεωρεί για τον Δημήτρη Διαμαντάκο ο μάνατζέρ του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, όπως δήλωσε σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Είχαμε αρκετές προτάσεις από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά είναι προτιμότερο να εξελιχθεί πρώτα στον Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει δείξει ότι μπορεί να πουλά σε καλές τιμές τα περιουσιακά του στοιχεία. Δεν θα ήταν εύκολο να φύγει από τον Ολυμπιακό», δήλωσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου. «Νομίζω πως το λάθος του ήταν ότι αποδέχτηκε την πρόταση της Φούλαμ και δεν κοίταξε τις άλλες προτάσεις που είχε πέρσι το χειμώνα. Στην Αγγλία δεν έπαιξε πολύ, έχασε έξι μήνες και τώρα είναι στον Ολυμπιακό, επειδή η Φούλαμ υποβιβάστηκε στη Serie B. Ακόμη μπορεί να πάρει μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό. Αλλά θα πρέπει να επιλέξει πιο προσεκτικά ομάδα. Παραμένει ένας πολύ καλός παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x