Ελλάδα

«Είχε υπογράψει ο Μπαρτζώκας στη Φενέρ»

Έγγραφο που κατά με την «Πράσινη» αποτελεί συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (που δεν ενεργοποιήθηκε από τους Τούρκους) και φέρει την υπογραφή του Γ. Μπαρτζώκα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα.

Ένα συμβόλαιο που με βάση όσα αναφέρει η «Πράσινη» στο σημερινό της φύλλο αποτελεί συμβόλαιο που είχε υπογράψει στις 30 Ιουνίου με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα.

Σε αυτό υπάρχει ημερομηνία 30 Ιουνίου και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αποτελεί την αποδοχή από μέρους του προπονητή των όρων συνεργασίας που του είχε προτείνει ο τουρκικός σύλλογος φέροντας και την υπογραφή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα (που αναφέρει πως έχει στη διάθεσή της και το υπόλοιπο συμβόλαιο με αναφορές στη χρονική διάρκεια και το οικονομικό σκέλος) η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ και συνεπώς δεν ενεργοποιήθηκε από τους Τούρκους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη συνέχεια να υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τη «Φενέρ» να προσλαμβάνει τελικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε επιβεβαιώσει πως είχε στα χέρια του πρόταση από τους Κυπελλούχους Τουρκίας. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που είχε δημοσιευτεί την 1η Ιουλίου είχε πει: «Φέτος είχα την ευκαιρία να επιλέξω κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι η Φενέρ, όμως πιστεύω ότι στη δουλειά μας οι συχνές αλλαγές δείχνουν λίγο τυχοδιωκτισμό. Παράλληλα όταν σου παρέχονται οι συνθήκες που μου δόθηκαν στον Ολυμπιακό θα ήταν αχαριστία να επιλέξω το εξωτερικό παρότι η Φενέρ για όσους γνωρίζουν είναι μία τεράστια ομάδα σε μέγεθος κόσμου και οικονομικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x