F1

«Έκανα τη σωστή επιλογή»

Τα πρώτα αποτελέσματα δικαιώνουν την απόφαση του Λιούις Χάμιλτον να… μετακομίσει από την McLaren στη Mercedes.

Μπορεί στο άκουσμα της ανακοίνωσης της αποχώρησης του Λιούις Χάμιλτον από την McLaren για να συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes, πολλοί να τον αποκάλεσαν τρελό, ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Βρετανό πιλότο.

Ο Χάμιλτον στα πρώτα τρία γκραν πρι έχει ανέβει δύο φορές στο βάθρο, έχοντας πλασαριστεί τρίτος, την ώρα που η προηγούμενη ομάδα του δίνει αγώνα για να πλασαριστεί μέσα στη δεκάδα.

«Βλέπω αυτή τη χρονιά με διαφορετική προοπτική. Όλοι έλεγαν πριν την έναρξη της σεζόν ότι ίσως είχα πάρει τη χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Ωστόσο, βήμα-βήμα βελτιωνόμαστε και εντυπωσιάζουμε. Σίγουρα, ο κόσμος έχει τη δική του άποψη, όμως εγώ είμαι χαρούμενος με την ομάδα που είμαι. Για μένα είναι μεγάλη αλλαγή, ένα μεγάλο βήμα για μένα και νομίζω πως έχω κάνει τη σωστή επιλογή», ήταν τα λόγια του Βρετανού Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008.

Ακόμη, ο Χάμιλτον αναφέρθηκε στους αντιπάλους του, επισημαίνοντας πως αυτή τη στιγμή ο καλύτερος πιλότος του γκριντ έχει στα χέρια του το καλύτερο μονοθέσιο.

«Νομίζω ότι η Ferrari είναι πολύ γρήγορη. Το έδειξαν στην Κίνα. Προς το παρόν ο καλύτερος πιλότος έχει το καλύτερο μονοθέσιο, συνεπώς πρόκειται να έχουμε δύσκολο έργο. Ο Φερνάντι πέρυσι μπορεί να μην είχε το πιο γρήγορο μονοθέσιο, όμως έκανε εξαιρετική δουλειά και έπαιρνε βαθμούς σε κάθε γκραν πρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x