Ελλάδα

Έκανε εξετάσεις ο Λο

Σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο χειρουργημένο του γόνατο υποβλήθηκε από το ιατρικό τιμ της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Έισι Λο, που βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα για να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους».

Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα το πρωί ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ, που χειρουργήθηκε στο γόνατο και συγκεκριμένα στον χόνδρο (υποβλήθηκε σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα) στις αρχές Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ, είναι στη χώρα μας ούτως ώστε να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το μέλλον του την επόμενη σεζόν.

Προτού γίνουν οι οποιεσδήποτε κουβέντες, η συμφωνία προέβλεπε να κάνει ο παίκτης όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστώσει το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» τη πορεία της αποθεραπείας του και γενικότερα, όλη η δουλειά που έχει γίνει στο χειρουργείο. Έτσι και έγινε. Το ιατρικό τιμ της ομάδας έκανε μαγνητική τομογραφία και άλλες εξετάσεις στο γόνατο του παίκτη και τις επόμενες 48 ώρες θα είναι σε θέση να έχει όλα τα αποτελέσματα στα χέρια του και να αποφανθεί.

Ο παίκτης είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με μονομερή οψιόν ανανέωσης από τη πλευρά του Ολυμπιακού και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά και τις διαπραγματεύσεις στο οικονομικά για τα δεδουλευμένα, αλλά και αυτά που θα λάβει σε περίπτωση που συνεχίσει και τη νέα σεζόν, θα κριθούν τα πάντα. Υπενθυμίζουμε, πως τα χρήματα που έχει συμφωνήσει για τη περίοδο 2014-2015 (αν αυτή τεθεί σε ισχύ από την ΚΑΕ), πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο Λο, υποστηρίζει πως τον Αύγουστο θα είναι απόλυτα έτοιμος να προπονείται, όμως οι πρώτες ενδείξεις και πληροφορίες συνηγορούν στο ότι πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x