Χάντμπολ

Έκανε «σεφτέ» ο Μέγας Αλέξανδρος

Η ομάδα των Γιαννιτσών απέκτησε τις Μαρία Λαζαρίδου και Μαρία Παύλου

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις για την περίοδο 2017-2018 ολοκλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.
Πρόκειται για τις Μαρία Λαζαρίδου και Μαρία Παύλου, οι οποίες πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα ΑΕΠ Πανόραμα.

Η ομάδα των Γιαννιτσών που πέρσι κατέλαβε την 4η θέση στην Α1 Γυναικών, φέτος επιθυμεί μία εξίσου καλή πορεία σε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό.

Η 21χρονη περιφερειακή Μαρία Λαζαρίδου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναγυρίζω στην ομάδα, η οποία στο παρελθόν μου έχει δείξει μεγάλη αγάπη. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον κ. Ταρινίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Α.Ο. Προσοτσάνης και συγκεκριμένα στους προπονητές μου τόσα χρόνια Δρανόβαλη και Κιάκο, καθώς και στους υπόλοιπους προπονητές που είχα την χαρά να γνωρίσω. Θα δώσω το 100% μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Από την πλευρά της η 21χρονη πίβοτ Μαρία Παύλου επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη νέα μου αρχή σε μια ομάδα με παράδοση στο χάντμπολ, όπως είναι ο Μέγας Αλέξανδρος. Πάντα θα ευχαριστώ τον Α.Ο. Προσοτσάνης και τους προπονητές της ομάδας για την μοναδική δουλειά που κάνουν. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο μέγιστο την νέα μου ομάδα για να είναι ανταγωνιστική και την φετινή περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x