Μαχητικά Αθλήματα

Έκανε το θαύμα του στη Γερμανία

Ο Λεβάν Γκουρούλι γνώρισε για μια ακόμα φορά την καταξίωση στο εξωτερικό. Με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πέταξε την ταμπέλα του αουτσάιντερ, και κατέκτησε σπουδαία kickboxing τετράδα στη Γερμανία!

Στην Ελλάδα σχεδόν τον… αποφεύγουν. Ευτυχώς για τον Λεβάν Γκουρούλι υπάρχει η διέξοδος του εξωτερικού. Εκεί όπου, για μια ακόμα φορά, ξεπέρασε τον εαυτό του και αναδείχθηκε νικητής σε τετράδα με «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού kickboxing.

Αφού πήρε ρεβάνς από τον Baker Barakat, μπροστά στο ένθερμο γερμανικό κοινό στο Αμβούργο δεν χρειάστηκε να ιδρώσει και στον τελικό. Ο νικητής του έτερου ημιτελικού, Max Baumert, και (στα χαρτιά) φαβορί επικαλέστηκε τραυματισμό και έτσι ο αθλητής του Σταύρου Μητσκολάβα πέτυχε μια ακόμα σπουδαία διάκριση εκτός των συνόρων, κατακτώντας τη ζώνη της ομοσπονδίας IPTA στα 72,5 κιλά και χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Ήθελα πάρα πολύ να πάρω τη ρεβάνς από τον Barakat, αλλά δεν περίμενα ότι θα περάσω αλώβητος στον τελικό. Στεναχωριέμαι για την “επαγγελματική” αποχώρηση του Baumert. Είχα εντοπίσει τα αδύναμα σημεία του και ήταν κουρασμένος, τον περίμενα για να τον τελειώσω. Ελπίζω πλέον να ανοίξουν οι δρόμοι για τα κορυφαία promotion, εκεί που αγωνίζεται ο Baumert», δήλωσε στο Lordofrings.gr (συνόδευσε την ελληνική αποστολή) αμέσως μετά τη νέα επιτυχία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x