Stoiximan Super League

Εκεί «ποντάρει» ο Μίτσελ

Η επιστροφή του Μήτρογλου στις καλές εμφανίσεις και η πολλή δουλειά στα στημένα είναι τα σημεία από τα οποία περιμένει αποτελέσματα ο Μίτσελ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τον μεθαυριανό αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας ο 51χρονος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του, με στόχο οι Πειραιώτες να αποδράσουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το «Βιθέντερ Καλντερόν».

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει αρκετά πράγματα από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δούλεψε αρκετά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής επιθετικός έκανε όλο αυτό το διάστημα ατομικές προπονήσεις μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Εκείνο που περιμένουν πλέον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ο 25χρονος παίκτης να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένος στους αγώνες της ομάδας, φορτώνοντας με γκολ τα δίχτυα των Μαδριλένων.

Από εκεί και πέρα, στις τελευταίες προπονήσεις ο Μίτσελ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στις στημένες φάσεις, οι οποίους είναι το δυνατό σημείο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άλλωστε, ένα από τα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν με αυτό τον τρόπο και ο Αφελάι εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό τη συνεργασία των Τσόρι και Μήτρογλου.

Είναι το λεγόμενο γρήγορο transition, δηλαδή η άμεση μεταφορά της μπάλας στην επίθεση και ο Ισπανός τεχνικός εκτιμά ότι οι παίκτες του μπορούν να το κάνουν και στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x