Stoiximan Super League

«Εκεί που ονειρεύεται ο κόσμος»

Την πίστη του ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να φτάσει εκεί που ο κόσμος του ονειρεύεται, εξέφρασε ο Μάκης Χάβος, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του.

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού και τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός, εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να φτάσει εκεί που ο κόσμος του ονειρεύεται.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με την ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κωστούλα, τον γενικό διευθυντή κ. Μπελεβώνη και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Επίσης τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ιδιαίτερα τον κ. Μιχαηλίδη και τον κ. Βαρδάκη, που αποχώρησαν, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Με τη συμβολή όλων ο Παναιτωλικός μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να φτάσει εκεί που ο κόσμος του ονειρεύεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x