Γ' Εθνική

Εκεί θα κολλήσει;

Πανέτοιμος να λύσει κάθε πρόβλημα που πιθανώς προκύψει για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εν όψει της παρουσίασης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας την Πέμπτη.

Κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του σχεδίου του στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, την προσεχή Τετάρτη (2/10), βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους συνεργάτες του για να καλύψουν κάθε πιθανή απορία των τοπικών αρχών, αλλά και να έχουν έτοιμες λύσεις για κάθε πιθανό πρόβλημα ή πιθανή αντίδραση.

Ο «τίγρης» διαβεβαιώνει πως δεν θα πειραχθεί στο ελάχιστο το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Παράλληλα το σχέδιο του γηπέδου πέρα από θέσεις εργασίας και γενικότερη ανάπτυξη στην περιοχή, θα προσφέρει και θέσεις… στάθμευσης, αφού το πάρκινγκ για τις ανάγκες των θεατών θα είναι διαθέσιμο για τους υπόλοιπους κατοίκους τις ημέρες που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Σχέδιο υπάρχει επίσης για την αντιμετώπιση του όγκου των απορριμάτων και τη μετακίνηση του χώρου στάθμευσης των απορριματοφόρων για να μην επηρεάζεται η αισθητική του γηπέδου.

Θέλουν ΟΑΚΑ για το ματς με Περιστέρι

Ο Ατρόμητος αρνήθηκε να δώσει το γήπεδό του στον ΑΟ Περιστερίου για το ματς της τρίτης αγωνιστική στη Γ’ Εθνική απέναντι στην ΑΕΚ. Η φυσική έδρα της ομάδας χωρά μόλις 600 θεατές και ήδη η διοίκησή της, όπως και η «Ένωση» έχουν ζητήσει τη χρήση του ΟΑΚΑ, για να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου και να μην υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας. Το μπαλάκι έχει περάσει πλέον σε ΕΠΟ και Αστυνομία που θα κληθούν να αποφασίσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x