Stoiximan Super League

Εκείνος τη «δουλειά» του

Τη νίκη με την οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να «πιάσει» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό θα επιδιώξει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη.

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Τούμπα (17:15, Novasport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτή η εβδομάδα θεωρείται «φωτιά» για τους Θεσσαλονικείς, αφού εκτός από τον αγώνα με τους Κρητικούς, ακολουθεί εκείνος με τη Μακάμπι στη Χάιφα για το Europa League και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Παρόλα αυτά, όμως, η σημερινή ημέρα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί απόψε να βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τους Πειραιώτες, οι οποίοι απόψε αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Χουμπ Στέφενς επέλεξε να μην έχει σήμερα τους Τζιόλη και Αθανασιάδη, όμως αυτό προκαλεί κάποια ερωτηματικά όσον αφορά την αρχική σύνθεση των «ασπρόμαυρων», ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή λόγω της απουσίας του μέχρι πρότινος αναντικατάστατου διεθνούς χαφ.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικά και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης με τον Λάζαρ, με τον Λούκας και τον Στοχ να παίζουν στα πλάγια. Επιτελικός θα είναι ο Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Γεωργιάδης, Λόρενς, Βούκιτς και Νέτσιντ.

Προϊστορία

Μετά την ιστορική νίκη (ήταν η πρώτη του στην Α' Εθνική) με 2-0 στις 7/11/2004, ο Εργοτέλης ηττήθηκε στις έξι επόμενες αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα πέντε τελευταία ματς: Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

15/01/12 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1 (55' Σαλπιγγίδης, 80' (πεν) Λίνο - 32' Κουτσιανικούλης)
09/03/11 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-0 (17' Kοντρέρας - 86' Τσουκαλάς)
18/04/10 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 4-1 (2΄ Σορλέν, 10΄ Μουσλίμοβιτς, 16΄ Τσιρίλο, 27΄ Παπάζογλου - 46΄ Χρυσοφάκης)
01/02/09 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-0 (73' Αθανασιάδης, 77' Αναστασάκος)
11/11/07 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 1-0 (87' Σαλμόν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x