Βόλεϊ

Ανακοινώθηκε ο Βούλιν

Την απόκτηση του Σίμε Βούλιν, ο οποίος αποτελεί τον τέταρτο ξένο της ομάδας, ανακοίνωσε ο Παμβοχαϊκός. Την ερχόμενη Κυριακή (21/3) αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα.

Στον Παμβοχαϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίμε Βούλιν, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο.

Ο 31χρονος διεθνής Κροάτης κεντρικός, ο οποίος αγωνίζονταν στην Αζαξιό, αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την ερχόμενη Κυριακή (24/9) και τη Δευτέρα να τεθεί στη διάθεση του νέου του προπονητή, Γιώργου Κλαρούδα.

Μετά τους Στεφάνοβιτς, Νέμεθ και τον συμπατριώτη του Τσουκ, ο Βούλιν γίνεται ο τέταρτος ξένος της ομάδας από το Βραχάτι.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παμβοχαϊκού ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο διεθνή Κροάτη κεντρικό, Σίμε Βούλιν, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή (21/9) θα βρίσκεται στην Ελλάδα και από την Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα.

Ο Βούλιν γίνεται ο 4ος ξένος στο φετινό ρόστερ της ομάδας, μετά τους Στεφάνοβιτς, Νέμεθ και τον συμπατριώτη του Τσουκ.

Με ύψος 2,11 έρχεται να δυναμώσει το μπλοκ του Παμβοχαϊκού και να βοηθήσει με την ποιότητα και την πείρα του. Ο Κροάτης κεντρικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Σιμπένικ το 1995, ενώ απ' το 1996 και για 10 χρόνια συνέχισε στη Μλάντοστ.

Η επόμενη τριετία τον βρήκε στην Ιταλία και την Τάραντο, ενώ ακολούθησε η Ολλανδία (Γκρόνιγκεν), η Αίγυπτος (Ζάμαλεκ) και τελευταία η Γαλλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Αζαξιό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x