Γαλλία

«Έκλεισε και Βαλντές η Μονακό»

Η μεταγραφολογία γύρω από την Μονακό συνεχίζεται και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Μονεγάσκοι έκλεισαν και τον Βίκτορ Βαλντές.

Την ώρα που η Μονακό εξασφάλισε τον τίτλο στην Λιγκ 2 και επιστρέφει στο Σαμπιονά, έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό το καλοκαίρι της ανήκει. Οι Μονεγάσκοι που έχουν βγει στη πιάτσα και διεκδκούν ότι κυκλοφορεί φέρεται να τα βρήκαν με τον Βίκτορ Βαλντές, που έχει αρνηθεί την ανανέωση συμβολαίου με την Μπαρτσελόνα και ψάχνεται στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον γαλλικό αλλά και τον ιταλικό Τύπο η Μονακό έχει δώσει τα χέρια με τον διεθνή Ισπανό τερματοφύλακα και απομένει η συμφωνία με τους Καταλανούς, που με δεδομένο ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2014 θα προτιμήσουν να τον παραχωρήσουν φέτος για να επωφεληθούν οικονομικά και να ψάξουν τον αντικαταστάτη τους, με τον Ρέινα να είναι φαβορί. Στα υπόψη των Γάλλων βρίσκεται και ο Ντάνι Αλβες.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο για τον Φαλκάο και την Πόρτο για τον Μοουτίνιο και το παζάρι συνεχίζεται…

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x