Επικαιρότητα

Έκλεψε την κάρτα φίλης της και έκανε αναλήψεις

Όταν επέστρεψε η 37χρονη, διαπίστωσε ότι είχαν... εξαφανιστεί από τον τραπεζικό λογαριασμό της 1.680 ευρώ και έκανε τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία

Είχε το ελεύθερο να μπαίνει όποτε ήθελε στο σπίτι μιας 37χρονης ομοεθνούς της με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις, μια 45χρονη Αλβανίδα σε περιοχή της Χερσονήσου. Η ένοικος της άφησε το κλειδί για να προσέχει το σπίτι από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Οκτωβρίου που θα έλειπε, αλλά μάλλον έβαλε το... λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

Όταν επέστρεψε η 37χρονη, διαπίστωσε ότι είχαν... εξαφανιστεί από τον τραπεζικό λογαριασμό της 1.680 ευρώ και έκανε σχετική καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος, στους οποίους επισήμανε ότι οι «αφαιμάξεις» συνέπιπταν με το διάστημα που εκείνη απουσίαζε και ότι τα χρηματικά ποσά είχαν αναληφθεί τμηματικά μέσω ΑΤΜ.

Στην πορεία της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη «φίλη» της είχε βρει στο σπίτι της κάρτα ανάληψης και την χρησιμοποιούσε για να αδειάζει τον τραπεζικό λογαριασμό της! Η «μακρυχέρα» Αλβανίδα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Ανάλογη δικογραφία σχηματίστηκε από την Ασφάλεια σε βάρος μιας 31χρονης Ελληνίδας, η οποία είχε κλέψει στην πόλη της Βέροιας το πορτοφόλι μιας 63χρονης, το οποίο είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Η κλοπή είχε γίνει στις 18 Οκτωβρίου και η δράστιδα δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x