Euro 2024

Έκοψε τρεις κι έβγαλε… 23 η Γερμανία

Σμέλτσερ, Φόλαντ και Μουστάφι αποκλείστηκαν τελευταίοι από τον Γιόακιμ Λεβ και η Γερμανία οριστικοποίησε την αποστολή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έξω από το αεροπλάνο για το Βραζιλία έμειναν οι Μαρσέλ Σμέλτσερ, Κέβιν Φόλαντ και Σχόντραν Μουστάφι. Ο αριστερός μπακ της Ντόρτμουντ, ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ και ο στόπερ της Σαμπντόρια αποφασίστηκε από τον Γιόακιμ Λεβ να μην βρίσκονται στην τελική 23άδα της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επτά παίκτες της αποστολής είναι από την Μπάγερν, ενώ πέντε έχει η Ντόρτμουντ. Τα «πάντσερ», που για τον έβδομο όμιλο του Μουντιάλ αντιμετωπίζουν Πορτογαλία, Γκάνα και ΗΠΑ, θα εκπροσωπηθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας από τους ακόλουθούς παίκτες.

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ (Ανόβερο), Ρόμαν Βαϊντενφέλερ (Ντόρτμουντ).

Αμυντικοί: Φίλιπ Λαμ, Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Ματς Χούμελς, Έρικ Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Περ Μερτεζάκερ (Άρσεναλ), Μπένεντικτ Χέβεντες (Σάλκε).

Μέσοι: Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Τόνι Κρόος, Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν), Γιούλιαν Ντράξλερ (Σάλκε), Κέβιν Γκρόσκροϊτς (Ντόρτμουντ), Σάμι Κεντίρα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματίας Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κριστόφ Κράμερ (Γκλάντμπαχ).

Επιθετικοί: Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Μίροσλαβ Κλόζε (Λάτσιο), Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Αντρέ Σίρλε (Τσέλσι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x