Μοτοσικλέτα

Εκπλήξεις και επιβεβαιώσεις στην πρεμιέρα του Motocross

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross όπου και τα φαβορί δικαιώθηκαν και εκπλήξεις σημειώθηκαν.

Με τους ενθουσιώδεις θεατές (ξεπέρασαν κατά πολύ τους 1.000) να δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, όλοι οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, από κάθε γωνιά της, μέσα σε ένα «πραγματικά αντρικό τερέν» (όπως δήλωσε ο Π. Κουζής,) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδωσαν, ακόμα μια φορά την ζωντανή απόδειξη ότι το ελληνικό Motocross είναι σε τροχιά ανόδου.

Σε τροχιά ανόδου και οι υποδομές με τον Δήμο Χαλκιδαίων καθοδηγούμενος από την πληθωρική ΑΜΛΕΧ να επενδύει στην γνωστή πίστα η οποία βρίσκεται σε 2η φάση ανάπτυξης.

«Είμαι έτοιμος και για το 2ο σκέλος» δήλωσε με ένα αχνό χαμόγελο ο, απροσδόκητος ίσως, ταχύτατος και αλάνθαστος σίγουρα, νικητής του α’ σκέλους της κατηγορίας ΜΧ2, ο 18χρονος Θεσσαλονικιός Γιάννης Τουρατζίδης (ΜΟΒΕ, Yamaha) και δικαίωσε τον εαυτό του αντιμετωπίζοντας επάξια τον ταχύτατο έτερο teenager, τον 17χρονο Μανώλη Κρητικό (ΑΡΗΣ Πεντέλης, Yamaha) ο οποίος οδηγούσε επικεφαλής στο α’ σκέλος μέχρι να πέσει και να βρεθεί αρκετά πίσω. Δυνατός στις εκκινήσεις μεν δεν μπόρεσε να κρατήσει γρήγορο ρυθμό σε όλον τον αγώνα, ο τοπικός Παναγιώτης Παπίλας (ΑΜΟΕορδαίας, Honda,) όπως και ο, ταχύτερος όλων στις δοκιμές, Γιώργος Αρβανίτης (ΛΑΜΣερρών, Yamaha) με τους Αλέξανδρο Γεωργαντά (ΜΑΟΚατερίνης, Husqvarna) και τον επανακάμψαντα Γιάννη Μόσιο (ΜΟΤΟΛΕΒόλου, ΚΤΜ) να μονομαχούν και να εναλλάσσονται στην 5η και 6η θέση.

Διαβάστε περισσότερα για όλες τις κατηγορίες, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x