Βόλεϊ

Έκπληξη από Ηλιούπολη

Μια εντυπωσιακή Ηλιούπολη νίκησε 3-1 σετ στη Νάξο τον Πανναξιακό στον εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και έκανε βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Η Ηλιούπολη νίκησε 3-1 σετ τον Πανναξιακό στη Νάξο στο εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και πήρε μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, κάνοντας την έκπληξη κόντρα στην τέταρτη ομάδα της βαθμολογίας, που δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη τριάδα.


Τα σετ: 27-25, 24-26, 22-25, 21-25

Γιώργος Ρούσης: «Ήταν μια κακή μέρα για εμάς, συνέβησαν πολλά. Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη για τη νίκη. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά και ο Πανναξιακός δικαιούται μια κακή μέρα. Ωστόσο και στην κακή του μέρα, ο Πανναξιακός αξίζει το σεβασμό».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Πολύ σημαντικό "τρίποντο" και μια πολύ μεγάλη νίκη για τα κορίτσια. Συγχαρητήρια. Σίγουρα, ήταν ένα ματς που τα παίξαμε όλα για όλα. Είχαμε συγκέντρωση, πέρα από το πρώτο σετ, που χάσαμε λόγω της υποδοχής. Τα κορίτσια το πίστεψαν και έπαιξαν το καλύτερό τους παιχνίδι».


Πανναξιακός ΑΟΝ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου λ., Γάτση, Ξαγοραράκη, Σεφεριάδου

ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Μαλουσάρη, Γκρέκα, Κοκίου λ. Ματσούκα, Τσουμήτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x