Έκπληξη χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Αντρέι Σπίνου, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την νέα του ομάδα, στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ρουμάνος κεντρικός τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει γι’ αυτόν η παρουσία του στους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ρομπέρτο Πιάτσα.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός με ρώτησε αν ήθελα να παίξω για αυτόν. Ειλικρινά δεν είχα παρακολουθήσει τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά είχα μερικές πληροφορίες από πρώην παίκτες του συλλόγου. Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, όχι μόνο στο βόλεϊ, και ότι οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί. Μου αρέσει πολύ το πλάνο του συλλόγου και βλέπω ότι θα έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα. Κατά τη γνώμη μου μια νεανική ομάδα είναι πάντα κάτι θετικό. Είμαι ενθουσιασμένος επίσης που θα συνεργαστώ με έναν διάσημο προπονητή, τον κύριο Ρομπέρτο Πιάτσα, και ελπίζω ότι θα επιτύχουμε όλους τους στόχους μας την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεται, τον team manager της ομάδας αλλά και τον μάνατζερ μου που βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ