Μοτοσικλέτα

Εκπληκτική BMW R 1200 GS Adventure για περιπέτειες

Η άφιξη της νέας BMW R 1200 GS Adventure σηματοδοτεί την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου στην επιτυχημένη ιστορία μεγάλων μοντέλων GS με κινητήρα boxer.

πό το 2005 που έκανε το ντεμπούτο της, η BMW Motorrad, η παγκοσμίως πιο επιτυχημένη κατασκευάστρια μοτοσικλετών enduro μεγάλου κυβισμού, έχει καθιερώσει την BMW GS Adventure ως την απόλυτη μηχανή μακρινών προορισμών. Μεταφέρει λάτρεις των δύο τροχών και της περιπέτειας στις πιο μακρινές γωνιές του κόσμου, επιτρέποντάς τους να αντιμετωπίζουν εμπόδια και δυσκολίες.

BMW R 1200 GS Adventure - ιδανικός σύντροφος για εξερευνητικές αποστολές και μακρινά ταξίδια

Η νέα R 1200 GS Adventure συνεχίζει την ίδια παράδοση, βασισμένη στα χαρακτηριστικά δυναμικών επιδόσεων και άριστων ικανοτήτων εκτός δρόμου off-road της R 1200 GS αποτελώντας τη νέα, απόλυτη λύση για τους λάτρεις των ταξιδιών και των enduro τουρισμού με πάθος για off-road δράση.

Η νέα R 1200 GS Adventure υιοθετεί τον ίδιο, ζωηρό αερο/υγρόψυκτο boxer της R 1200 GS, με κυβισμό 1.170 κ. εκ. και ισχύ 125 hp στις 7.750 σ.α.λ. Το στοιχείο που ξεχωρίζει – και που λανσαρίστηκε πέρυσι στην R 1200 GS – είναι το νέο σύστημα ψύξης ακριβείας που χρησιμοποιεί νερό αντί λάδι σαν ψυκτικό μέσο. Νέα επίσης είναι η ροή αέρα γύρω από τον κινητήρα που πλέον είναι ‘κάθετη’ για πιο αποδοτική παραγωγή ισχύος, καθώς και το εξατάχυτο κιβώτιο που είναι ενσωματωμένο στο κέλυφος του κινητήρα μαζί με τον υγρό συμπλέκτη. Για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα παραγωγής BMW, ο κινητήριος άξονας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης τοποθετείται στην αριστερή πλευρά. Για βελτιωμένο τρόπο οδήγησης της R 1200 GS Adventure, κυρίως σε off-road εδάφη, η μάζα του βολάν έχει αυξηθεί κατά 950 γραμμάρια περίπου και ένας πρόσθετος αποσβεστήρας κραδασμών έχει ενσωματωθεί στο σύστημα κίνησης.


Διαβάστε περισσότερα για τα στοιχεία της νέας μοτοσικλέτας στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x