Euro 2024

Εκπληκτική διαφήμιση για την Ισπανία εν όψει Μουντιάλ (video)

Δείτε την καταπληκτική διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους αστέρες των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου να έρχονται κοντά στον απλό κόσμο.

Πώς μπορείς να δώσεις κίνητρο σε μια εθνική ομάδα που έχει κατακτήσει δύο φορές το Euro και μία το Μουντιάλ την τελευταία εξαετία πριν να ριχτεί ξανά στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «Movistar» αποφάσισε να φέρει τα αστέρια της ισπανικής ομάδας κοντά στον κόσμο, όχι με τις αληθινές τους ταυτότητες, αλλά σαν… κοινούς θνητούς. Ο Αντρές Ινιέστα, ο Πέπε Ρέινα, ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Σάντι Καθόρλα και ο Χουανφράν μεταμφιέστηκαν και βρέθηκαν ανάμεσα σε συνανθρώπους τους, εργαζόμενοι από αγρότες, μέχρι σαν νοσηλευτές, μάγειρες και παιδαγωγοί.

Οι ποδοσφαιριστές είδαν πώς είναι η δύσκολη καθημερινότητα των συμπατριωτών τους διαπιστώνοντας ότι μία ακόμη δική τους επιτυχία θα δώσει χαρά σε όλη την Ισπανία.

Η πραγματική τους ταυτότητα αποκαλύφθηκε λίγες μέρες αργότερα στον έκπληκτο κόσμο με τον οποίο συναναστράφηκαν με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x