Ελλάδα

«Εκπληκτικός προπονητής ο Μπαρτζώκας»

Τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε ο Κρις Χουγκάζ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Το εγκώμιο του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, «έπλεξε» με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κρις Χουγκάζ.

Εκτός αυτού ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα είναι στο Μεξικό και συγκεκριμένα στη Κορεκαμίνος Βικτόρια στην οποία πρόεδρος είναι ο Μανουέλ Ράγκα, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα της Βαρέζε στα ένδοξά της χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κρις Χουγκάζ:

Για το επόμενο σταθμό της καριέρας του που είναι στο Μεξικό:

«Είναι μεγάλη η απόσταση. Αλλά το μπάσκετ είναι παντού. Μου αρέσει γενικά να ψάχνω κάτι εναλλακτικό για το μπάσκετ. Είναι μία πρόκληση για εμένα και είναι εντελώς διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού εκεί. Ωστόσο, το μπάσκετ στο Μεξικό έχει περισσότερες επιρροές από το αμερικανικό. Έχει γρήγορο ρυθμό και θα πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό».

Για το πώς του έγινε αυτή η πρόταση:

«Η προσέγγιση έγινε αρχικά μέσω ξένων μάνατζερ. Ωστόσο, το τιμητικό για εμένα είναι πως πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μανουέλ Ράγκα και με τιμάει το ενδιαφέρον του. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα ήταν στα μέσα της βαθμολογίας και κάνει μία προσπάθεια για να αναρριχηθεί λίγο παραπάνω. Θέλω να γνωρίσω περισσότερα πράγματα. Υπολογίζω πως θα φύγω για το Μεξικό στα τέλη Ιουλίου. Θα δω αν θα πάρω κάποιο παιδί από εδώ, καθώς εκεί μπορούν να αγωνιστούν μόνο τρεις ξένοι».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:


«Ο Μπαρζτώκας είναι ένας καταπληκτικός προπονητής. Έχει όλα όσα πρέπει να έχει ένα σύγχρονος προπονητής και έκανε σπουδαία δουλεία φέτος στον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο αυτό που έκανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x