WRC

Έκπληκτος ο Λεμπ

Δυσάρεστη έκπληξη αποτελεί για τον Σεμπαστιάν Λεμπ η μετριότατη πορεία που κάνουν με τη Citroen στο WRC φέτος οι ομόσταυλοί του, Μίκο Χιρβόνεν και Ντάνι Σόρντο.

Με τον ίδιο η Citroen σάρωνε τους τίτλους. Οι «διάδοχοί» του, ωστόσο, δεν τα καταφέρνουν το ίδιο καλά και αυτό αποτελεί έκπληξη για τον Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, που αποφάσισε φέτος να τρέξει σε μόνο τέσσερις αγώνες, δήλωσε πως δεν περίμενε οι Μίκο Χιρβόνεν και Ντάνι Σόρντο να έχουν τόσο μέτρια πορεία στο τρέχον πρωτάθλημα.

«Για μένα είναι έκπληξη αυτό που συμβαίνει με τον Μίκο, καθώς στο παρελθόν ήταν σταθερός στην απόδοσή του και μερικές φορές παραλίγο να με κέρδιζε. Ο Ντάνι είναι άλλοτε γρήγορος κι άλλοτε όχι. Ελπίζω να τα πάνε καλύτερα στη συνέχεια. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά δεν είναι εύκολο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Οζιέ και η Volkswagen», δήλωσε ο Λεμπ.

Έχοντας τρέξει σε μόλις τρία Ράλι έχει 68 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση, ενώ ο Χιρβόνεν είναι πέμπτος με 61 και ο Σόρντο έκτος με 59. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ οδηγεί τη βαθμολογία με 154 βαθμούς. Ο επόμενος αγώνας του WRC είναι 2-4 Αυγούστου στη Φινλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x