Επικαιρότητα

Εκπρόσωπος Σόιμπλε: «Δεν υπάρχει συμφωνία. Η Αθήνα να κάνει υποχωρήσεις»

Ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γέγκερ, είπε ότι υπάρχει ακόμη απόσταση που πρέπει να διανυθεί.

Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για την Ελλάδα, διαμηνύει ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες μόνο ώρες πριν από το νέο κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας.

Έπειτα από την νέα πρόταση που παρουσίασαν στην Ελλάδα οι δανειστές και την οποία κυβερνητικά στελέχη χαρακτήρισαν «απολύτως απορριπτέα», ο Μάρτιν Γέγκερ είπε ότι υπάρχει ακόμη απόσταση που πρέπει να διανυθεί, προκειμένου να υπάρξει λύση για το ελληνικό ζήτημα.

Σύμφωνα με τον Γερμανό αξιωματούχε, ήρθε πια η ώρα η Αθήνα να κάνει υποχωρήσεις.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x