Τεχνολογία

Έκπτωση σε PS4 games αν έχετε τις PS3 εκδόσεις τους

Οι πρώτες PS3 κόπιες του Battlefield 4 θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά με ένα ειδικό κουπόνι που θα βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας.

Οι πρώτες PS3 κόπιες του Battlefield 4 θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά με ένα ειδικό κουπόνι που θα βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας και θα προσφέρει σημαντική έκπτωση στην μετέπειτα αγορά του ίδιου τίτλου στο PS4.

Συγκεκριμένα, στο κουτί του πακέτου θα περιλαμβάνεται ένας ειδικός κωδικός που μπορεί να περαστεί στο PlayStation Store του PlayStation 4 και να προσφέρει τον τίτλο σε ψηφιακή μορφή έναντι 10 λιρών (στην αγορά της Αγγλίας).

Η πρόθεση των εταιρειών να προσφέρουν εκπτώσεις σε όσους αγοράσουν τόσο τις current-gen, όσο και τις next-gen εκδόσεις των τίτλων τους είναι γνωστή, με τον Andrew House να ανακοινώνει ότι αντίστοιχη κίνηση θα γίνει και με τα Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs και Assassin’s Creed IV: Black Flag. Αντίστοιχες κινήσεις έχουν προγραμματιστεί τόσο από άλλες εταιρείες, όσο και από αρκετά καταστήματα λιανικής σε όλη την Ευρώπη. Μόλις έχουμε νεότερα για την αγορά της χώρας μας, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό νέο.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x