Επικαιρότητα

Εξαγριωμένοι εργαζόμενοι της Air France επιτέθηκαν σε στελέχη της εταιρείας (video)

Δείτε φωτογραφίες και video.

Κόκκινο πανί έγιναν για τους εξαγριωμένους εργαζόμενους της Air France, ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού Xavier Broseta και το στέλεχος της εταιρείας Frederic Gagey οι οποίοι λίγο έλειψε να λιντσαριστούν. Η εταιρεία ανακοίνωσε προ ημερών τη δρομολόγηση απολύσεων και σήμερα μέλη της διοίκησης συνεδρίασαν με θέμα τις επικείμενες περικοπές.

Έξω από τα κεντρικά της εταιρείας, στο αεροδρόμιο Roissy, βόρεια του Παρισιού όπου έλαβε χώρα η συνεδρίαση, είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες εργαζόμενοι και ακτιβιστές. Σύμφωνα με το Associated Press, μερίδα του πλήθους επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στους δυο παραπάνω άντρες οι οποίοι έτρεξαν για να προστατευτούν πάνω στα κάγκελα. Πριν οι αστυνομικές δυνάμεις τους φυγαδέψουν, οι δυο άντρες γνώρισαν το μένος των διαδηλωτών οι οποίοι από την οργή τους έσκισαν τα ρούχα των δυο στελεχών, αφήνοντάς τους μόνο με τις γραβάτες τους.

Στόχος της διοίκησης της Air France είναι η εξοικονόμηση 170 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, στα ζημιογόνα τμήματά της. Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, οι περικοπές θα αφορούν 2.900 θέσεις.

inner

inner

inner



Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x