Betmasters

Εξαιρετικές αποδόσεις σε Μπρούερς και Μάρινερς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει δύο... ακριβά σημεία στο sport-fm.gr στην επανέναρξη της κανονικής περιόδου στο αμερικάνικο μπέιζμπολ μετά το All Star Game.

Το All Star Break της MLB ολοκληρώθηκε, η American κατέκτησε το Midsummer Classic απέναντι στη National, επομένως η ομάδα που θα προκριθεί στους τελικούς World Series από αυτήν την Περιφέρεια θα έχει και το αβαντάζ έδρας. Το πενθήμερο που πέρασε στους περισσότερους παίκτες, αλλά και στους All Stars, πρόσφερε ξεκούραση από τα συνεχή ματς και ταξίδια.

Δύο νίκες γηπεδούχων και δύο φιλοξενούμενων περιλαμβάνει η πρόταση για την Παρασκευή (18/7). Αρχικά είναι εξαιρετικές οι τιμές του Μιλγουόκι και του Σιάτλ. Σίγουρα η παρουσία του Στράσμπουρ (7-6, ERA 3,46) δικαιολογεί τέτοιες αποδόσεις εντός έδρας, απέναντι στους φετινούς Μπρούερς, όμως, όχι. Ο Κάιλ Λόσε (9-4, ERA 3,26) είναι πίτσερ έξι innings τουλάχιστον και το 2,25 που τον συνοδεύει έχει αξία.

Αντίστοιχα υψηλό ποσοστό έχει και ο βασικός πίτσερ των Μάρινερς Χισάσι Ιβακούμα (8-4, ERA 2,98). Σκληρός αντίπαλος οι Έιντζελς του δυναμικού Τράουτ και ο Ουίβερ (10-6, ERA 3,45) δεν είναι κακός, όχι για 1,60 εννοείται. Στις νίκες των Κάρντιναλς και των Τάιγκερς θα στραφούμε σαν συμπληρωματικά σημεία. Δύσκολο ματς του Σεντ Λούις απέναντι στους Ντόντζερς, αλλά το ERA 3,14 του Λανς Λιν σε συνδυασμό με το 1,70 καθιστούν έναν ελκυστικό συνδυασμό. Το Ντιτρόιτ με στοιχειωδώς σοβαρό Άνιμπαλ Σάντσες θα κερδίσει το Κλίβελαντ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

602. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ - ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΡΟΥΕΡΣ: 2 (2,25)
605. ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΤΑΪΓΚΕΡΣ - ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΙΝΤΙΑΝΣ: 1 (1,55)
611. ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΝΤΟΝΤΖΕΡΣ: 1 (1,55)
613. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΪΝΤΖΕΛΣ - ΣΙΑΤΛ ΜΑΡΙΝΕΡΣ: 2 (2,05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x