Stoiximan Super League

Τα έχουν με Αλαφούζο για Λεωφόρο!

Πολύ εκνευρισμένοι είναι όλοι στον Ολυμπιακό με τον Γ. Αλαφούζο για λόγω της στάσης του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο αλλά και τον τρόπο που παρουσιάζονται τα γεγονότα στη Σούπερ Λίγκα.

Πολύ εκνευρισμένοι είναι οι πάντες στον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Αλαφούζο λόγω της στάσης του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα γεγονότα στη Σούπερ Λίγκα.

Οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης στέκονται στο ότι ποτέ οι πράσινοι δεν ζήτησαν συγγνώμη για τα όσα έγιναν την Κυριακή και πως -παρά το γεγονός- πως οι εκπρόσωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είχαν επισημάνει τους κινδύνους στις συσκέψεις πριν τη σέντρα δεν λήφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα.

Αυτό –όπως και το γεγονός ότι το θέμα της Λεωφόρου δεν ήταν το κύριο ζήτημα της συνεδρίασης- εξόργισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού…

«Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια», ανέφερε –αρχικά- ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σημερινή συνεδρίαση απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x