Stoiximan Super League

Εξαλλοι με Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό!

Το χτύπημα στον Βασίλη Κωνσταντίνου και οι ύβρεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι έξαλλοι και αποφασισμένοι για μηνύσεις.

Τα όσα θλιβερά έγιναν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ (χτύπημα στον Βασίλη Κωνσαντίνου και ύβρεις του Βαγγέλη Μαρινάκη) δεν περνούν ασχολίαστα από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οι οποίοι είναι έξαλλοι με τις απαράδεκτες συμπεριφορές και γι’ αυτό προχωρούν σε μηνύσεις. Μάλιστα, όπως τονίζουν από το πράσινο στρατόπεδο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε για σόου και για επεισόδιο στο Δ.Σ. και γι αυτό ήταν εκτός εαυτού.

Σύμφωνα με τους «πράσινους», ο Αλαφούζος εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες που έκανε η ΠΑΕ από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν ανένδοτος σε ότι αφορά την παρουσία του Μαρινάκη στη Λεωφόρο. «Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει. Δεν μπορεί να εξομοιώνεται με τη δική μου παρουσία στην Κρήτη. Εκεί ακολουθήσαμε πιστά τα τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι αν είχα πάει ή όχι στο γήπεδο», τόνισε ο Αλαφούζος και όταν δέχθηκε ύβρεις από τον Μαρινάκη, απάντησε ως εξής:

«Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις».

Σε ότι αφορά τη στάση του Νίκου Μαχλά, ο οποίος κατηγορεί το «τριφύλλι», από τον Παναθηναϊκό τονίζουν πως: «λειτούργησε ως αβανταδόρος του Ολυμπιακού, κάνοντας και… πάσες στη συζήτηση. Ανάξιος και λίγος για να ασχοληθεί κανείς μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x