TV

Έξαλλος ο Αγγελόπουλος στο Survivor: Το «χώσιμο» στους συμπαίκτες του και το επεισόδιο στην κερκίδα

Εκτός εαυτού εις τριπλούν βγήκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor, εκπλήσσοντας, για άλλη μια φορά, με την συμπεριφορά του τους τηλεθεατές του ριάλιτι.

Εκτός εαυτού εις τριπλούν βγήκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor, εκπλήσσοντας, για άλλη μια φορά, με την συμπεριφορά του τους τηλεθεατές του ριάλιτι.

Μετά τον καβγά με τον Γιάννη Σπαλιάρα στο επεισόδιο της Κυριακής, ο παίκτης των Διάσημων στράφηκε κατά τον συμπαικτών του για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως είπε on camera ο 34χρονος Σκιαθίτης, η Λάουρα Νάργες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης ψήφισαν με βάση την καλή σχέση που έχουν και όχι αγωνιστικά. Μάλιστα, όπως εξήγησε, η υποψηφιότητα της Ευρυδίκης δεν είναι σωστή γιατί αγωνιστικά είναι καλή, ενώ και η απόδοση του Bo έχει βελτιωθεί.



Λίγη ώρα αργότερα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, βγήκε εκτός εαυτού, μην αντέχοντας, προφανώς, την ήττα. Με τον Μάριο Ιωαννίδη να τον κερδίζει και να «γράφει» το 8-5 υπέρ των Μαχητών, ο Ντάνος δεν κάθισε στην κερκίδα αλλά απομακρύνθηκε, φανερά εκνευρισμένος.



Τα «θερμά επεισόδια» τρίτωσαν, όταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη έκανε το σκορ 9-9. Εκείνος έσπευσε να της ρίξει νερό για να αγωνιστούν ξανά μαζί στην τελική αναμέτρηση, ενώ εκείνη, μην αντέχοντας την πίεση, ζήτησε να την αφήσουν να ηρεμήσει, προκαλώντας τα «δολοφονικό» βλέμμα του Γιώργου, αλλά και τις φωνές του!



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x