Παράξενα

Έξαλλος ο Ρομέο άρπαξε τον φύλακα που «φλέρταρε» την Ιουλιέτα (pic)

Ήταν να μην ζηλέψει ο χιμπατζής, μετά δεν τον κράταγε κανείς. Ο Ρομέο, έτσι λέγεται, όρμησε σε υπάλληλο του ζωολογικού κήπου επειδή «φλέρταρε» με τη σύντροφό του.

Ήταν να μην ζηλέψει ο χιμπατζής, μετά δεν τον κράταγε κανείς. Ο Ρομέο, έτσι λέγεται, όρμησε σε υπάλληλο του ζωολογικού κήπου επειδή "φλέρταρε" με τη σύντροφό του.

Ο Ρομέο έγινε έξαλλος όταν είδε την σύντροφό του Τζούλιετ, με την οποία πριν λίγους μήνες απέκτησαν και ένα μωρό, να επιχειρεί να δώσει ένα φιλί στον υπάλληλο. Όχι "κανονικό" πάντως αφού ανάμεσά τους υπήρχε το γυάλινο προστατευτικό χώρισμα.

Αρχικά ο Ρομέο κινήθηκε απειλητικά προς την Τζούλιετ αλλά όταν ο υπάλληλος μπήκε μέσα στο κλουβί για να χωρίσει τα δύο ζώα, ο Ρομέο στράφηκε εναντίον του, δαγκώνοντας τα δάχτυλα του χεριού του και το αυτί του.

Ο υπάλληλος, που κατέληξε επίσης με ένα μάτι μαυρισμένο, κατάφερε να ξεφύγει από την μανία του χιμπατζή και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.



"Το δεξί αυτί και δάχτυλα του αριστερού του χεριού τα δάγκωσε και τα μάσησε ενώ κάποια τμήματα του αυτιού και τα δαχτύλων κόπηκαν κατά το δάγκωμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σώσουμε ό,τι απέμεινε", δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Η εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, επεσήμανε:

"Οι χιμπατζήδες είναι πολύ επικίνδυνα ζώα με δυνατά σαγόνια, που μπορούν εύκολα να ξεσκίσουν την σάρκα. Δεν έπρεπε να μπει στο κλουβί. Αλλά το έκανε γιατί φροντίζει εδώ και έξι χρόνια αυτό το ζευγάρι χιμπατζήδων και έχει συναισθήματα γι' αυτό".



Όσο για το θύμα, περιορίστηκε να πει ότι είχε στενή σχέση και με τα δύο ζώα και ποτέ δεν είχε συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό. "Όταν η Τζούλιετ με φίλησε μέσα από το γυαλί, ο Ρομέο θύμωσε πολύ. Νομίζω ότι μου επιτέθηκε λόγω ζήλιας".

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x