Mini Football

Εξεταστική στο... γήπεδο!

Το διάβασμα είναι πλέον πιο εντατικό, αλλά οι συμμετέχοντες στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League δεν ξεχνούν και το καθιερωμένο τους ραντεβού.

Σε όλη την Ελλάδα, η δράση συνεχίστηκε κανονικά, παρά την έναρξη της εξεταστικής και τα ματς ήταν και πάλι συναρπαστικά!

Στην Θεσσαλονίκη, οι Μακεδόνες Λιβαδείων σταμάτησαν στα 26 γκολ απέναντι στου Τουρίστες που πέτυχαν το γκολ της τιμής. Οι No Name κέρδισαν με σκορ 9-1 τους C.F.Y.S. Με το 14-1, οι Monaco Boys επικράτησαν επί των Northeners και οι G.P.B.S. με σκορ 7-3 κατάφεραν να κάψουν την αντίσταση που έδειξαν στο γήπεδο τα Αλάνια. Οι Ξενύχτηδες έφτασαν σε διψήφιο σκορ στη νίκη τους με 10-3 επί της Χαβαλένθια.

inner

Στην Πάτρα, οι Players και ο Αμβρυσσέας έδωσαν ρεσιτάλ θεάματος, με το τελικό 12-7 να μην αφήνει κανένα παραπονούμενο!

Στα Ιωάννινα, οι Επιστήμονες κέρδισαν με σκορ 18-8 τους Predators, αψηφώντας το κρύο με τις καυτές τους αγωνιστικές επιδόσεις.

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

Στον Βόλο, τρία εντυπωσιακά αποτελέσματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον:, Άπλυτοι και Νάνοι United ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, οι Dildos κέρδισαν με 4-2 τους Μπέμπηδες, ενώ στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, οι Κανονιέρηδες επικράτησαν με 5-4 επί των Colombianoes. Oi Crvena Zvezda κέρδισαν με 13-4 την ομάδα των Lucky Boys, στο πιο παραγωγικό σκορ της αγωνιστικής!

Στο Ηράκλειο, δύο εντυπωσιακά σκορ ήταν αυτά που χαρακτήρισαν την αγωνιστική: Το 11-3 των Gazi On Tour επί του Ajax Κρήτης και το 12-1 των περσινών φιναλίστ Just Cavalli επί των Προβάτων.

H UMBRO (περήφανος χορηγός του Total UNI-League) είναι μία εταιρία που στην Ελλάδα έχει κυριαρχήσει ξανά τα τελευταία χρόνια και μέσα από ιδιαίτερα έξυπνες και δυνατές συνεργασίες, όπως αυτή με την διοργάνωση έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων ως το απόλυτο football brand. Αυτό βέβαια είναι και το παγκόσμιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της εταιρίας.

Στο Ρέθυμνο, είχαμε ένα από τα πλέον συναρπαστικά ματς της περιφέρειας, αφού το τελικό 5-5 ανάμεσα στην ΕΑΡ και τις Νυχτερίδες επιβεβαίωσε γιατί το Total UNI-League είναι μια άκρως συναρπαστική διοργάνωση!

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Total UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του EMF EURO 2016 (miniEURO μέχρι προσφάτως), Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x