Επικαιρότητα

Έξι ανήλικοι ήταν οι εμπρηστές κάδων στο Αγρίνιο

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τρεις 17χρονους και αναζητούν άλλους τρεις συνεργούς τους ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων

Μια ομάδα έξι ανήλικων παιδιών ήταν οι σύγχρονοι «Νέρωνες» με... αδυναμία στους κάδους απορριμμάτων, που αναστάτωναν κάθε τρεις και λίγο το κέντρο του Αγρινίου! Μετά από εκτεταμένες έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τρεις 17χρονους και αναζητούν άλλους τρεις συνεργούς τους ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων!

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν από περιπολία αστυνομικών λίγο μετά τον τελευταίο εμπρησμό που κατέστρεψε δυο ακόμη κάδους απορριμμάτων, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μαζί τους ήταν και ο συνομήλικος συνεργός τους ο οποίος πρόλαβε να ξεφύγει τρέχοντας. Οι 17χρονοι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησαν ότι είχαν πυρπολήσει συνολικά 12 κάδους του Δήμου μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς τους, από τα ξημερώματα της 20ης Μαρτίου και μετά.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε δίωξη σε βάρος τους και σε βάρος των τριών αναζητούμενων για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων και των έξι παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x