F1

Εξηγήθηκε ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ προέβη σε διευκρινήσεις για τις δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα και αφορούσαν τον ήχο των μονοθεσίων.

Τα νερά της Formula 1 τάραξε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν το γκραν πρι της Μαλαισίας, στις οποίες είχε δηλώσει πως ο ήχος των μονοθεσίων είναι «σκ…α».

Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα και μετά την ενόχληση του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ, ο Γερμανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής εξηγήθηκε, επισημαίνοντας πως συνεχίζει να του αρέσει το πρωτάθλημα της Formula 1, ωστόσο τόνισε πως είναι οπαδός της παλιάς… σχολής.

«Το γεγονός ότι άσκησα κριτική στο πρωτάθλημα της Formula 1 δε σημαίνει ότι πια δεν μου αρέσει. Είμαστε ακόμη εδώ με τα καλύτερα μονοθέσια στον κόσμο και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους πιλότους. Προς το παρόν ο ήχος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά η Formula 1 συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των μηχανοκίνητων σπορ. Έχω την εντύπωση ότι όλοι θα νομίζουν ότι δεν μου αρέσει ο ήχος επειδή ακόμη δεν έχω πάρει νίκη, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Επιμένω σε αυτό που είχα πει, δηλαδή ότι είμαι οπαδός της παλιάς Formula 1», ήταν τα λόγια του Φέτελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x